maanantai 31. joulukuuta 2012

BSB Finland raportoi: BSB @ Atlantic City, New Jersey / 30.12.2012

Terveisiä Amerikasta!

Vielä ennen vuoden vaihtumista kohdalleni osui mahdollisuus nähdä BSB keikalla. Olimme varanneet ystäväni kanssa hyvin ansaitun loman New Yorkiin jo useita kuukausia ennen tietoa vuodenvaihteen Amerikan keikoista. Usein nämä keikat menevät koto-Suomessa ohi ja ovat herkkua vain bändin kotimaassa majaileville faneille. Tällä kertaa onni oli kuitenkin myötä ja keikka-aikataulut sopivat hyvin meidän loman ajalle. Pikaisen selvittelyn jälkeen selvisi, että Atlantic Cityn kasinoparatiisissa järjestettävälle keikalle pääsisi kätevästi bussilla eivätkä liputkaan olleet ylihinnoiteltuja. Siitä se ajatus sitten lähti ja tällä hetkellä istun Greyhound-bussin kyydissä matkalla kohti Atlantic Citya.
Mikäli tässä kaikessa ei olisi ollut tarpeeksi yhdelle tytölle niin sain valmistujaislahjaksi muilta bsbfinland-tytöiltä liput ennen keikkaa järjestettävään soundcheck-tilaisuuteen. Eikä sitä perinteistä poor ones-Bronzea vaan Silver VIP:n. Toisinsanoen lippuun sisältyy bändin soundcheck, lyhyt Q&A-hetki sekä yhteiskuva bändin kanssa. Enemmän kuin osasin ikinä odottaa, kiitos vielä kaikille mahtavasta lahjasta!

Vastapalvelukseksi lupasin kuvata ahkerasti keikalla, raportoida tapahtumista reaaliajassa ja blogata teille kaikille tunnelmia. Yritän pitää tästä kaikesta kiinni ja saada kasaan mahdollisimman kattavan paketin keikan sisällöstä ja tunnelmista. Yleensä kiertueilla minä olen se, joka ottaa kaksi kuvaa lämppäribändistä ja unohtaa sen jälkeen kameran olemassaolon. Lupaan kuitenkin tehdä parhaani!

-Tiina

2 kommenttia:

  1. Keikkaraporttia odotellessa :) Hienosti on Suomi ollut myös paitojen muodossa esillä ;)

    VastaaPoista