maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusi Vuosi ja uudet kuviot

Vuosi 2012 vetelee viimeisiään ja sehän tarkoittaa, että saamme sanoa hyvästi myös vanhoille yhdistyskuvioille ja toivottaa tervetulleeksi kaksi isoa muutosta:

1) Yhdistyksen nettisivut ovat muuttuneet blogi-pohjaisiksi, joten nyt sinulla on mahdollisuus kommentoida ja keskustella kaikista uutisista suoraan niiden yhteydessä. Sivut kokivat myös melkoisen muodonmuutoksen ulkoisesti, mielestämme ainakin huimasti parempaan suuntaan! Muutoksena myös videot ovat siirtyneet vimeosta paremmin tunnettuun youtubeen ja kuvat omalle ulkoiselle palvelimelleen.

2) Tästä päivästä alkaen yhdistyksen jäsenyys EI MAKSA MITÄÄN! Eli kyllä, enää rahapulan takia ei kenenkään tarvitse jäädä yhdistystoiminnan ulkopuolelle, vaan jäsenyys on todellakin 100% ilmainen. Pientä vapaaehtoista kannatusmaksua voi jatkossakin maksaa, tästä tarkempia tietoja löydät täältä sivuiltamme jäsenyys-kohdassa. Tämä muutos tarkoittaa myös sitä, että jäsenyys ei ole voimassa vain vuotta kerrallaan, vaan liittymisen jälkeen se jatkuu keskeytyksettä kunnes sen mahdollisesti haluaa itse joskus katkaista. Kaikkien nykyisten jäsenten jäsenyy jatkuu myös automaattisesti, eikä sitä tarvitse enää vuosittain uusia!

3) Koska keskustelu- ja kommentointimahdollisuus on nyt suoraan sivuilla, tullaan foorumi ajamaan pikkuhiljaa alas osittain vähäisten kävijämäärien takia, mutta ennenkaikkea siksi, että foorumi on joutunut aikalailla roskapostittajien valtaan. Jos kuitenkin kiinnostusta löytyy, voidaan uusi foorumi perustaa myöhemmin. Palautteita tämän suhteen otetaan siis vastaan!

Kommentoikaa ja kertokaa mielipiteitänne uudistuksesta! Kaikki palaute on edelleen meille kultaakin kalliimpaa.

Mukavaa alkavaa vuotta 2013 kaikille!

Terveisin,

Yhdistyksen hallitus

1 kommentti:

  1. Hallituksen edustajana olen enemmäin kuin innoissani :) Toivottavasti sivut on myös lukijoiden mieleen! Tosiaan kommentteja toivotaan ja paljon, elävöitetään aiemmin hiljentynyt ja vaikeakäyttöinen foorumi näin kommentoinnin muodossa täällä oikealla sivustolla!

    VastaaPoista