torstai 16. toukokuuta 2013

BSB:n uudesta sinkusta ja julkaisupäivästä + Behind the Scenes -video

Toisin kuin eilen taisivat kaikki luulla, Permanent Stain EI ole uusi sinkku. Backstreet Boysin virallisessa facebookissa on ilmoitettu, että uusi sinkku on nimeltään 'In a World Like This' ja se julkaistaan 25.6!

In a World Like This on siis ilmeisesti Max Martinin kirjoittama biisi, josta pojat puhuivat jo 20-vuotis juhlallisuuksiensa yhteydessä, mutta eivät olleet saaneet siitä vielä lopullista versiota, eivätkä siksi soittaneet biisiä noissa juhlissa. 

Live Nation on myös julkaissut behind the scenes -videota uuden kiertueen harjoituksista. Videon voit katsoa täältä: http://onenation.livenation.com/shows/backstreet-boys-exclusive/episodes/in-a-world-like-this-tour-video
Video antaisi mahdollisesti hiukan ymmärtää, että uudella kiertueella tultaisin ehkä kuulemaan esimerkiksi Don't want you back.

Mitä biisejä sinä toivot uuden kiertueen set lististä löytyvän?
2 kommenttia:

  1. Jännityksellä kyllä ootan tota Maxin uutta biisiä! Ei se oo aiemminkaan tainnu tehä yhtään huonoa, niin tuskin voi epäonnistua nytkään :)

    Ja keikalle haluaisin ainakin Incompleten, Drowninging ja Straight Through My Heartin. Niin ja ihan huippua jos toi Don'tw Want You Back tulis!

    VastaaPoista
  2. Jännityksellä myös ootan Maxin uutta biisiä, koska kaikki edelliset on ollu hyviä!

    Don't Want You Back ois kyl mahtava jos tulis keikalla. Muita mitä haluaisin kuulla ois Never Gone, Incomplete, Drowning, More Than That ny ainaki :)

    VastaaPoista