keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Singlen paljastuksen odottelua ja uusi kysely

BSB:n twiitteihin perustuen uuden sinkun valitsemiseksi on järjestetty palaveri, mutta tuon kokouksen tuloksia ei meille faneille vielä ole julkistettu. Ensijulkaisua voisi odottaa ensi viikon keskiviikkona Amerikan suosituimmassa aamuohjelmassa Good Morning Americassa, jossa katsojaluvut pyörivät useissa miljoonissa. 20-vuotisjuhlien perusteella bändi oli enemmän kuin tyytyväinen aivan jokaiseen ennakkokuunneltuun biisiin, joten sinkkuvalinta ei varmasti ole ollut helpoin tehtävä.

Blogin oikeasta sivupalkista löytyy kysely, jonne sinäkin voit käydä jättämässä oman mielipiteesi ensisinkun valinnasta. Mikä jo kuulluista biiseistä tulisi valita uuden albumin ensimmäiseksi lähettilääksi vai uskotko uuden, täysin kuulemattoman biisin valintaan? Jätä mielipiteesi ja toivottavasti viikon kuluttua tiedämme jo oikean vastauksen.

6 kommenttia:

 1. Mulle kelpaisi (no oikeesti, mikä tahansa kelpaa) jo kuulluista Soldier, se on tarpeeksi tarttuva veisu. Toki kovasti odottelen myös Max Martinin biisiä/biisejä, mutta poikien omat "lapsukaiset" ansaitsisi myös huomiota.

  VastaaPoista
 2. Pojat kun puhuvat niissä 20v bileissään jostain uudesta "Max recordista", jota ne ei siis soittanu ja josta ne ei sillon ollu vielä saanu lopullista miksattua versiota. Niin jotenkin mä veikkaisin sitä. Ja jos ei se, niin sitten Permanent Stain ois mun kakkosveikkaus.

  VastaaPoista
 3. Ah, kaikki niin ihania. Harvinaista, että oikeasti jokainen biisi uppoaa näin hyvin. Hieno homma siis! Jo kuulluista veikkaisin myös Permanent Stainia, mutta toisaalta voisin ajatella, että valinta voi kohdistua juurikin siihen vielä kuulemattomaan Maxin biisiin, jota poitsut hehkutti 20-vuotisbileissään. Eihän tässä malttaisi enää odotella!

  VastaaPoista
 4. Jotenkin veikkaisin kans sitä vielä kuulematonta Maxin biisiä, koska pojat sitä niin hehkutti tosiaan 20-vuotis juhlassaan.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kyselykin näyttää toimivan kuin junan vessa! Osasin taas ja niin edelleen. Mutta äänestän kuitenkin Permanent Stainia tai toisaalta Trust Me voisi olla yllätysveto ja voisi upota radioihin jos saisi jo kesäksi soittoon..

  VastaaPoista