perjantai 26. heinäkuuta 2013

In A World Like This tänään kaupoissa ympäri Suomen!

Tätä on odotettu ja nyt se on täällä. Uusin albumi on nyt rantautunut Suomen kauppoihin ja odottaa siellä innokkaita ostajiaan.

Levyn sisällöstä olemme kuluneen viikon aikana saaneet useita ennakkokuunteluja ja lähes kaikki biisit ovat jo kokonaisuudessaan internetin videopalveluista löydettävissä. Silti se tunne, kun sen ihan oikean CD:n saa käteensä, selailla kansilehdet, lukea kiitokset, kiljahtaa levyn ihanalle printille.. Se on jotain mitä netistä ostettu levy ei tule koskaan syrjäyttämään.

Jakakaa kommenttiboxissa fiiliksiänne uudesta albumista, sen kansilehdistä, kiitoksista ja printeistä - kaikesta, josta saadaan nauttia taas pitkästä aikaa, kun kaupoissa on upouusi BSB-albumi.

Loppuun vielä pieni fiiliskuva Japanista, jossa levy tuli myös tänään kauppoihin ja on keikkunut myyntilistojen kärjessä niin albumilistalla kuin biisilistoilla. Tästä kuvasta huomaa ehkä pienen eron markkinoinnissa. Japanissa koristellaan tavaratalojen ulkoseinät ja isot ständit uudelle levylle ja Suomessa kesä-Ville kaivaa sen takahuoneesta pahvilaatikosta. ;)

2 kommenttia:

  1. Vaikka levyllä ei enää mitään kuulemattomia biisejä ollutkaan niin olihan tuo melko hieno hetki hakea se Anttilasta. Hieman yllätti itseäkin, että yhä kädet täristen sitä kansia luki läpi ja teki vaan mieli hihkua :D

    VastaaPoista
  2. Löytyikö albumin kansista jokaisen kappaleen sanat? Jos näin on niin hyvinkin albumin saatan ostaa kun kahden harhailuretken, huonon This Is Us albumin ja New Kids On Block sekoilun, jälkeen taas ollaan saatu kunnon Backstreet Boys materiaalia.

    VastaaPoista