maanantai 5. elokuuta 2013

Kiertuekuulumisia

Jenkeissä elokuun alussa startannut In A World Like This -kiertue on käynnistynyt rytinällä. Kolme konserttia on jo nähty ja keikoilla on sattunut ja tapahtunut.

Kiertueen ensimmäinen pysäkki oli Chicagossa, jossa järjestelyt pettivät pahemman kerran. Illan lavaa ei saatu rakennettua ajoissa ja sound checkiä jouduttiin lykkäämään kahdella tunnilla. Järjestelyt eivät menneet ensiyrittämällä täysin putkeen myöskään BSB:n puolella, kun lämmittelijänä toimineen Pauly D:n annettiin soittaa lähemmäs tunti, jolloin BSB:n esiintymisaika jäi liian lyhyeksi ja keikka jouduttiin keskeyttämään. Chicagon keikkapaikalla ei saanut soittaa klo 23 jälkeen, jolloin paikallinen poliisi keskeytti konsertin ja viimeiset 5 kappaletta jäivät esittämättä. Lopulta lavalla pitkään protestoineet Bäkkärit lähetettiin vähin äänin kohti after partyja. Myöhemmin julkaistiin VIDEO, jossa bändi pahoittelee tapahtunutta.

Seuraavilla keikoilla lava ja aikataulut eivät ole tuottaneet ongelmia vaan niissä on saatu nauttia täydet konsertit. Tunnelmia, kuvia ja videoita on helppo seurata reaaliajassa mm. Twitterissä. Postaamme toki tännekin tärkeimmät, mutta lisämateriaalia on aina saatavilla. Kiertue jatkuu nyt kahden keikan voimin Kanadassa, jonka jälkeen bändi kiertää Jenkkejä kuukauden.

Haluatteko jatkossa tarkempia tietoja kiertueen etenemisestä ja sisällöstä? Koluatko läpi kaikki videot ja kuvat vai haluatko nähdä kaiken ensikertaa livenä?

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa että kiertue on pärähtänyt käyntiin, kun nyt vielä saataisiin niitä Euroopan päiviä tietoon!

    Yleensä välttelen kiertueen sisällöstä niin kuvat kuin videotkin, settilistan haluan aina tietää, mutta nyt en tiedä maltanko pysyä erossa tuosta materiaalista..varsinkin kun se on hyvin vaikeaa sillä BSB:n FB ja Instagramit ovat täynnä kuvia kiertueelta :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on sama juttu, yleensä yritän vältellä kaikkea materiaalia kiertueen sisällöstä, mutta tällä kertaa itsekuri ei ole pitänyt, vaan videoita on tultu kateltua :D

    Eli jos vaan mahdollista, niin kyllä minä ainaki haluan tietoa kiertueen etenemisestä ja mahdollisesti linkkejä videoihin/kuviin :)

    VastaaPoista