maanantai 18. marraskuuta 2013

Kiertueen lipunmyynnistä

Kaikki Euroopan keikkojen kiertuepäivämäärät löytyvät BSB:n virallisilta sivuilta http://backstreetboys.com/events. Liput tulevat Fan Clubiin ennakkomyyntiin Brittien keikkojen osalta huomenna 19.11. klo 19 ja keskiviikkona 20.11. klo 19 muiden maiden osalta. Bäkkärit lupailivat juuri nähdyssä BBC:n aamuohjelmassa että yleiseen myyntiin liput tulevat tämän viikon perjantaina.

5 kommenttia:

 1. Päivitellään tietoa hetimmiten, kun joku saa lisätietoa - itsekin luin mailissa olevasta tekstistä, että yleinen myynti alkas perjantaina 22.11. mutta Suomimediassa puhutaan, että lipunmyynti alkaisi 2.12. - selvitellään siis asiaa yhteisvoimin :)

  VastaaPoista
 2. Joo yleinen lipunmyynti Suomen keikan osalta alkaa 2.12 myös BSB:n virallisten sivun mukaan. Ilmeisesti Suomessa tuo presale ei ala vielä 20.11, kuten useiden muiden maiden osalta. Helsingin keikan kohdalla lukee vain Presale TBA. Onko jollain muulla tarkempaa tietoa tästä? Jos nyt liittyy tuohon fanclubiin niin saako ne edut heti käyttöön eli pystyykö ostamaan liput ennakkomyynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut hieman viipyneestä vastauksesta, mutta fanclubiin liittyessäsi pystyt ostamaan lippuja vaikka samantien. Kannattaa kuitenkin liittymisen jälkeen kirjautua kerran ulos ja uudestaan sisään, jotta kaikki palvelut varmasti toimivat kunnolla.

   Poista
 3. Hei,

  Tiedätkö jos ostan lipun Helsingin keikkalle fanclubin kautta, tarvitsenko maksaa lisää veroa kun liput tulevat usa:sta suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostaessasi lipun fanclubista et saa fyysistä lippua, vaan liput ovat pääsääntöisesti "will call" -periaattella, jolloin voit keikkapäivänä noutaa lippusi henkilökorttia näyttämällä keikkapaikalta. Joissain presaleissa (esim. Göteborg) on ollut käytössä myös pdf-liput, jolloin saat lipun sähköpostilla itsellesi ja pääset keikalle tulostettua lippua näyttämällä

   Poista