torstai 14. marraskuuta 2013

Kiertuepäivät ensi viikolla?

Tänään ruotsalaisessa Aftonbladetissa julkaistujen BSB-haastattelujen perusteella saatamme saada tulevan kiertueen päivät tietoomme jo ensi viikolla.

"På lördag är BSB med i ”Settman på plats” i SVT och den närmsta veckan släpps datum för världsturnén." 
-http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article17838628.ab

Ei kuitenkaan tule unohtaa BSB-timea, joka saattaa viivyttää päivien julkaisua viikolla jos toisellakin. Pidetään kuitenkin peukut pystyssä, että saataisiin mahdollisimman nopeasti päivät tietoon. Ruotsin keikka on nyt varma, mutta Suomen osalta näyttää heikommalta.

Huomaattehan oikealla sivupalkissa kyselyn kiertueelle osallistumisesta. Jätätkö kiertueen välistä, riittääkö yksi keikka vai tarvitsetko enemmän? Jätä vastauksesi viikon sisällä ja näemme miten paljon edustettuna BSB Finland tulevalla kiertueella tulee olemaan. Tämän postauksen kommentteihin voit halutessasi myös jättää selityksesi vastauksellesi.

Kuva: Anna Tärnhuvud / Aftonbladet


10 kommenttia:

 1. Suomen keikalle olis tarkotus päästä VIP-lipun kera. Ei ne voi Suomea jättää välistä

  VastaaPoista
 2. Vähän riippuen siitä tulevatko esim. Helsinkiin ja/tai Tallinnaan ja miten pohjoismaiden muut keikkapäivät osuvat, niin yritän, että jos kolmen keikan antaisi tällä kertaa riittää :P

  VastaaPoista
 3. Toivon toki et ois enempi ku kaks, mutta riipunee siitä millon ne päättää naamaasa kiertueen muodossa täällä päin näyttää.

  VastaaPoista
 4. Vastaan varovasti 2, toki toiveissa useampi, mutta sen näkee sitten missä ja milloin ollaan menossa, yhellä reissulla pitää selvitä, sen pituus on sitten toinen juttu.

  VastaaPoista
 5. Kiitos jutun jakamisesta, saanko silti kysyä mihin epäviralliseen tietoon tuo lause "mutta Suomen osalta näyttää heikommalta." perustuu? itse lukaisin tuon ruotsinkielisen jutun ja eihän siellä mainittu suomea sanallakaan..
  Itselläni on varaa luultavasti vain yhteen keikkaan, ja toivon että se on Suomessa.

  VastaaPoista
 6. En ymmärrä miksi jättäisivät Suomen välistä, tekihän AJ just yhteistyötä suomalaisen artistin kanssa, joten kytköksiä tänne on. Ja varmasti pitäisi tietää että kyllä täällä halli täyteen saadaan kunhan keikka tulee.

  VastaaPoista
 7. Oon kyllä samaa mieltä Lillyn kanssa. Ovat kuitenkin olleet täällä aikaisemmilla kiertueilla Black & Blueta lukuunottamatta. Ja aina ollu halli lähellä täyttä. Että kyllä täällä liput menee kaupaks.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti soittavat täälläkin. Suomen keikat ovat aina olleet unohtumattomia ja kiertueiden kohokohtia. Tällä hetkellä kyllä näyttää munkin mielestä vähän pahalta, kun ei täällä tehdä minkäänlaista promoa eikä edes Sony tunnu tietävän missä mennään. Pidetään kuitenkin sormet ja varpaat ristissä...

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti tulevat Suomeen! Täällähän on aina ollut hyvä meininki, vaikka porukkaa ei olisi ollut paljon.
  Se kuinka monelle keikalle lähtisin riippuu keikkapaikoista ja ajoista... Yhdelle on ainakin pakko päästä.

  VastaaPoista
 10. Maanantaina ilmoittavat Euroopan kiertuepäiviä. Toivottavasti löytyy meidän piskuinen maamme sieltä joukosta. Sormet ja varpaat ristissä...

  VastaaPoista