maanantai 11. marraskuuta 2013

Madeleine musiikkivideo ja terveiset Suomen Sonylta

Italiassa toiseksi sinkuksi valittu Madeleine on nyt saanut musiikkivideon. Videolle on koottu kuva- ja videomateriaalia bändin tämän vuotisista esiintymisistä ja siinä näkyy myös pieniä pätkiä 20-vuotiskiertueelta.

Katso video täältä!

Bändin promokiertue pysähtyi viikonlopun aikana Milanossa, jossa Madeleine esitettiin myös livenä. Bändin jäsenten itsensä kuvaamien videoiden perusteella fanitapahtuma ja levyjen nimmarinjakohetki olivat kaaosmaisen täynnä väkeä. Raportteja paikanpäältä olemme saaneet lukea vain italiaksi, mutta mikäli kieli on hallussa, voi tunnelmia aistia esimerkiksi tämän linkin takaa.

Promokiertue jatkuu nyt Espanjassa, jossa Madridissa järjestetään fanitapahtuma. Kyseessä on paikallisen radioaseman järjestämä tapahtuma, joten saamme varmasti kuulla lisää akustisia vetoja uudelta albumilta.
Seuraavan viikon aikana bändi siirtyy Britteihin ja tekee vielä varmistamatona pressiä. Suomen Sonylta saamamme tiedon mukaan bändi ei ole kuitenkaan tulossa Pohjoismaihin. Albumin toinen single lähetetään kuitenkin Suomenkin radioihin, joten pääsemme äänestämään sitä myös kotimaisille radioaalloille.

Uutisvirta promokiertueelta on jatkuvaa ja pyrimme päivittämään blogia mahdollisimman useasti. Mikäli mielit kuitenkin pysyä uutisaallon harjalla, suosittelemme lähteeksi esimerkiksi Twitteriä hakusanalla Backstreet Boys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti