keskiviikko 27. marraskuuta 2013

#WeWantRedrama

Muistatteko tämän?


Redraman faniporukka otti meihin yhteyttä ja kyseli kiinnostusta yhteistyöhön. Heillä on missiona saada Redrama BSB:n keikan lämppäriksi ja tietysti esittämään Clouds livenä isoille Areenoille. Sanottiin tottakai yhteistyölle, jota oltiin itsekin juuri samana aamupäivänä pohdittu. Keskusteltiin hetki ja kaikilla tuntui olevan sama suunta ajatuksilla. Pieniä epätietoisuuksia toki liittyi, mutta päätettiin käyttää sitä väylää, jossa me ollaan hyviä. Päätettiin hyödyntää sosiaalista mediaa.

Päätös lämppäristä on yleisesti keikkajärjestäjän (RL Entertainment), bändin oman organisaation ja levy-yhtiön yhteinen diili. Löysimme siis kohderyhmämme. Miten me voidaan vaikuttaa?

Vaikuttaa yritämme levittämällä tietoa ja osoittamalla, että tukea ja kiinnostusta Redille löytyy. Kirjoitatpa jutusta blogissasi, FB:ssä, Instragramissa tai Twitterissä, muista mainita hashtag 

#WeWantRedrama

Viestejä voi kohdistaa keikkajärjestäjälle tai suoraan Bäkkäreille. Annetaan asialle äänemme, tehdään siitä tunnettu ja kannatetaan Redrama Areenan lavalle!


Ajankohtaista tietoa kampanjan etenemisestä tai inspiraatiota omiin postauksiin löytyy Twitteristä yhdistyksen tililtä tai Redraman fanien twitteristä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti