maanantai 25. marraskuuta 2013

Yksi keikka riittää, mutta toinen houkuttaa - lukijakyselyn tulokset

Blogin viime viikkoisessa kyselyssä tiedusteltiin kuinka monta keikkaa vastaajien kalentereihin on mahdutettu. Kyselyn alkaessa tarkkoja kiertuepäivämääriä ei oltu vielä julkaistu, mutta kyselyn tuloksena saatiin hyvin yleinen trendi. 

Yli puolelle kyselyyn vastanneista (55 %) riittää yksi keikka. Sosiaaliseen mediaan sataneista kommenteista päätellen tuo keikka on monelle Suomen keikka. Vastaajien joukossa on myös reissaajia, joiden kalentereihin on mahdutettu 2-4 keikkaa tulevalta kiertueelta. Kaksi vastaajaa rastittivat myös vaihtoehdon enemmän kuin 5, joten olemme varmasti hienosti edustettuina tulevalla kiertueella.

Nyt kun BSB on lentänyt takaisin koteihinsa ja jättäneet Euroopan mantereen taakseen vain palatakseen kolmen kuukauden kuluttua takaisin, on hyvä hetki jakaa kiertuesuunnitelmia! Minne matka ja mitä odotat keikalta?

Alla Suomen keikkajärjestäjän jakama videomainos keikasta. 

4 kommenttia:

 1. Hei! Mitä luulette, minkälainen suosio on bäkkäreillä suomessa? myydäänkö liput heti loppuun? onko kellään kokemusta aikaisemmista suomen keikoista..? onko olleett loppuunmyytyjä??

  VastaaPoista
 2. Mikäli mielii hallin parhaita paikkoja, eli lavan läheisiä katsomoita, kannattaa olla tarkkana heti lipunmyynnin alettua. Ne ja permannon seisomapaikat myydään ensimmäisenä loppuun. Edellisiä vuosina Areena ei ole ollut täysin loppuunmyyty. Vielä keikkapäivänäkin on saanut lippuja, mutta yläkatsomoihin.

  Pohjoismaiden osalta tämä kiertue on myynyt todella hyvin. Keikat Kööpenhaminassa ja ainakin yksi Oslon päivä ovat jo loppuunmyytyjä.Sosiaalisessa mediassa on ollut hyvää hypeä, että luulisi Suomenkin keikan lippujen kelpaavan!

  VastaaPoista
 3. okei, no luuletko on mahdollista saada permantopaikka tai alakatsomopaikka jos on maanantaina heti klo 9.00 hankkimassa lippua? että eivät mene muutamassa minuutissa..?

  VastaaPoista