keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Katsaus lipunmyyntiin

Suomen keikan julkinen lipunmyynti alkoi maanantaina 2.12. klo 9.00. Tuota ennen myyntiin olivat tulleet jo fanclubin ennakkomyynnin liput sekä Areenan omat Club seat-ennakkoliput. Ennakkomyynnit eivät olleet hurjan laajoja ja julkiseenkin myyntiin oli jäänyt vielä mainioita paikkoja.

Myynnin alkamisesta lähtien permantopaikat ovat olleet vähän väliä loppu. Osa niistä on kiinni ravintolapaketeissa, mutta voitaisiin veikata, että permanto tulee keikkapäivänä olemaan täynnä. Loppuunmyytyjä ovat myös lavan kaksi lähintä katsomoa molemmilta puolilta Areenaa. Alakatsomoista ei myöskään enää löydy viereikkäisiä paikkoja. Yläkatsomoissa on vielä hyvin tilaa ja niistä löytyy useita vierekkäisiä paikkoja, erityisesti hallin takaosista.

Pohjakartta ja lipunmyynnin tilanne 4.12.

Lipunmyynti on siis käynnistynyt vilkkaasti, mutta mikäli vielä olet ilman lippua, pystyt hankkimaan sellaisen Lippupisteen nettikaupasta tai myyntipisteistä. Lippujen hinnat 73,50 - 49,00 euroa. Nettilipunmyyntiin pääset tästä linkistä.

Muutama vastaus lippuasioita helpottamaan:

- Mikäli olet ostanut lippusi / pakettisi BSB:n fanclubin kautta saat sähköpostiisi ostoksesta kuitin. Liput ovat Will Call-lippuja, eli noutolippuja. Nouto tapahtuu keikkapaikan lipunmyynnistä noin kahta tuntia ennen konsertin alkua. Ota mukaasi saamasi kuitti ja henkilöllisyystodistus. Tilatessa varmista, että kohdassa "Will Call name" lukee sen henkilön nimi, joka liput keikkapaikalta hakee.

- Mikäli olet ostanut lippusi Lippupisteen nettikaupasta ja valinnut toimitustavaksi E-lipun, saat lippusi toimitettuna sähköpostiisi. Saat kaksi erillistä postia, joista toinen on tilausvahvistus (kuitti) ja toisessa on liitteenä lippusi. Liput tulevat liitteenä pdf-tiedostona. Muista tulostaa nämä liput jo kotona, pelkällä tilausvahvistuksella et pääse sisään. Mikäli et saa liitteitä auki tai et omista tulostinta (etkä seuraavan 3 kk aikana löydä sellaista käyttöösi) voit näyttää liput myös älypuhelimen näytöltä, kunhan saat esiin lippusi viivakoodin!

- Mikäli olet valinnut lippujesi toimitustavaksi postituksen odottele rauhassa ja lippusi kolahtavat pian ilmoittamaasi osoitteeseen.

- Fanclubin soundcheck-tilaisuuteen osallistuaksesi sinulla tulee olla normaali konserttilippu. Ei siis riitä, että ostat pelkän VIP-paketin.

- Lippupisteen ravintolapakettien toimintaohjeet saat sähköpostiisi.
Toivottavasti kaikki ovat saaneet mieleisensä liput ja mikäli lipunmyynnistä vielä herää kysymyksiä, niitä voi esittää kommenttikentässä. Vastaamme parhaan tietämyksemme mukaisesti.

8 kommenttia:

 1. Todella mahtavaa että keikka on myyny noin hyvin! :)
  Ja tuo jälkimmäinen kuva pitää niin paikkaansa! :D

  VastaaPoista
 2. Hei, osaatteko sanoa kuinka kauan lipuilla kestää saapua postissa kun on ne tuolta Lippupisteestä tilannut? (:

  VastaaPoista
 3. Oman muistikuvieni mukaan n. viikon.

  VastaaPoista
 4. Mahtaako vip-lipuilla kuinka ajoissa päästä sisään? Vai onko niissä juuri se 2h ennen? Jos siis on ostanut peruslipun, bsb sivujen kautta ja vipin myös. Vielä harkitsen jos ostaiskin pit-lipun sittenkin. Miten mahtaa tuo go on stage during a song - juttu mennä jos konserttilippu on ostettu esim areenan toiseen päähän? Onkohan niillä erillinen alue näille platinum-viplipun ostaneille sitten kuitenkin?

  VastaaPoista
 5. Tää on kyl niin mahtavaa! Ihanaa nähdä et jätkät vielä saa myytyä lippuja 20 vuoden jälkeen. En millään malta oottaa sitä keikkaa ja nähdä kuinka täynnä Hartwall on. :-D

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Osaisiko joku kertoa, mitä liput permannolle maksoivat. Olen lukenut, että hinnat olivat alkaen 49€, mutta nyt, kun permantoliput ovat loppuunmyyty, lippupisteen sivuilla ei näy enää permantolippujen hintaa. Minua kiinnostaisivat nämä hinnat, koska olin hieman myöhässä lippujenmyynnissä (ja kun vihdoin pääsin ostamaan lippuja, permantolippuja ei enää ollut saatavilla) ja jouduin siksi ostamaan kolmannen osapuolen kautta. Lipussani lukee, että sen hinta on 69€, ja se on permannolle. Luulin kuitenkin, että permantoliput olisivat olleet 49€...
  Oliko permantolippuja monia erilaisia? Olen lukenut, että permannolla tulee olemaan catwalkeja ja pittejä - osaako joku valottaa, minne tuolla minun lipullani nyt oikein pääsee? Pitteihin käsittääkseni tarvitsi jonkun fanclub-lipun...?

  VastaaPoista
 7. Hei, vielä kysymys. Jos on ostanuyt paikkalipun, will call se tietty on, niin voiko sen lipun luovuttaa toiselle kun on sen sieltä hakenut? Ei kai siinä lipussa nimeä ole? Ja jos menee Vip- lipulla , niin liput saanee sitten jo sillon kun vipit pääsee sisälle?

  VastaaPoista
 8. Jos en väärin muista niin permanto lippu oli tuon 69e. Ja tuolla permantolipulla pääsee siihen catwalkin jälkeen alkavaan permantoon.

  Lipun voi luovuottaa toiselle kun sen on hakenut will callillta, varsinaisessa lipussa ei ole nimeä. Ja will call, eli lippuluukku on yleensä ollut jo auki.

  VastaaPoista