perjantai 14. helmikuuta 2014

Helsinki afterparty

Bäkkäreiden kiertueen afterpartyjen liput ovat nyt tulleet myyntiin. Helsingin keikan jatkot järjestetään Tigerissa Kampissa heti keikan jälkeen. Myös aikaisemmin myynnissä olleet 10 euron hintaiset jatkobileliput käyvät, mutta vain Tigerin yökerhon puolelle. Bäkkäreiden omissa afterpartyissa hinnat ovat hieman kalliimmat.

Afterpartyjen paikaksi arvaillaan yökerho Tigerin VIP-puolta, jonne pääsee vain erillisellä lipulla. Lippujen hinnat ovat 75/150/250 dollaria ja ne ovat ostettavissa Bäkkäreiden nettisivujen kautta (TÄÄLTÄ).

Halvimmalla hinnalla pääsee osallistumaan aftereihin. Tämä kustantaa melkoiset 75 dollaria.

Gold Afterparty -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn ja ryhmäkuvaan bändin osallistuvien jäsenien kanssa. Jenkkikiertueella osallistujina olivat usein Nick, Howie ja Kevin. AJ:ta ja Briania jatkoilla ei ole nähty. Aftereiden goldilla köyhdyt 150 dollaria.

Diamond Afterparty-lipulla pääsee tilaan ensimmäisenä sisään (mikäli mahdollista, riippuu paikasta) ja pääsee yksin kuvaan aftereihin osallistuvien Bäkkäreiden kanssa. Tällä kokemuksella hintaa on päätähuimaavat 250 dollaria.


2 kommenttia:

  1. voikohan nuita afterparty lippuja ostaa vielä paikan päällä tigerissa?

    VastaaPoista
  2. On varmasti vielä ovelta. Siellä on erillinen tiski josta ostaminen onnistuu. Myyjä on groundctrl.

    VastaaPoista