torstai 20. helmikuuta 2014

Tunnelmia kiertueen alkutaipaleelta

Euroopan kiertue polkaistiin käyntiin tiistaina Portugalissa. Lissabonista saatiin tietää keikan kokeneen muutaman pienen muutoksen, joita ei Jenkkien kiertueella nähty. Muutoksia on tehty vaatetusvaihdoksiin ja hieman hiottu keikan settilistaa. Uuden setlistin voit katsoa täältä. Mikäli haluat säilyttää jännityksen keikkaan saakka, älä avaa linkkiä.

Credits to Nádia Dias via http://myway.pt.msn.com/
Kiertueen lisäpalveluista fanclubin kautta ostettavat soundcheck-paketit ovat pysyneet ennallaan eikä suuria yllätyksiä ole luvassa. Kritiikkiä on kuitenkin satanut soundcheckiin myytyjen lippujen määrästä. Madridin SC:ssä arvioitiin olevan lähes 400 fania ja useiden osallistujien mielestä tämä ei ollut enää VIP-tilaisuus. Suuri kävijämäärä oli myös liikaa järjestävälle taholle ja aikatauluja jouduttiin myöhäistämään ja huhupuheiden perusteella osa on jäänyt jopa ulos järjestävän organisaation toimimattomuuden johdosta.

Credits to Nádia Dias via http://myway.pt.msn.com/
Kiertueen alkupuolen keikoilla Portugalissa, Espanjassa ja Italiassa ei ole ollut pit-lippuja myynnissä, joten niiden toimivuudesta emme vielä ole saaneet kuulla. Ensimmäistä kertaa pitit ovat käytössä Varsovassa, jossa myös lavarakenteiden oletetaan olevan suuremmat. Alkukiertueesta keikkapaikkojen koon takia lava on ollut pienempi.

Afterpartyja on järjestetty jokaisen keikan jälkeen ja myös niiden lipunmyynti on käynyt kiivaana. Aftereissa on ainakin tähän asti nähty Kevin, Nick, Howie sekä AJ. Kuvamateriaalin perusteella illat ovat olleet viihdyttäviä.

3 kommenttia:

 1. mitä biisejä laulavat tossa akustisessa kohdassa? :) onko tietoa?

  VastaaPoista
 2. Osaattekos kokeneemmat kertoa mihin aikaan (suurin piirtein) pojat alkaa soittaa?

  VastaaPoista
 3. Areenalla näyttäisi olevan aikataulutus seuraava:

  19.00-19.25 Redrama
  19.30-20.00 The Exchange
  20.30-22.30 Backstreet Boys

  Ajat varmasti elää hieman. Kannattaa olla ajoissa, jotta ehtii varmasti näkemään jo Redraman :)

  VastaaPoista