maanantai 3. maaliskuuta 2014

Keikkaviikon muistilista (päivitetty 4.3.)

Pitkä odotus alkaa kääntyä kohti loppuaan ja nyt eletään jo keikkaviikkoa. Tämän viikon perjantaina jysähtää, kun vihdoin saamme todistaa In A World Like This-kiertueen Suomen stoppia. Keikka lähenee, jännitys kovenee ja paniikki syvenee, eikö niin?

Keikkastressiä lievittääksemme kokosimme tähän postaukseen muutamia käytännön asioita. Vastaukset näihin on koottu järjestävältä taholta ja Backstreet Boysien tiedotuksien kautta, joten emme vastaa tietojen 100 % toteutumisesta.

Minulla on faniklubin kautta ostettu VIP-paketti, jolla pääsen soundcheckiin. Mistä saan lippuni?

Viralliset infot: 

VIP-pakettiin (Platinum, Gold, Silver, Bronze) sisältyy soundcheck, jonka alkamisaika Helsingin keikalla on klo 17.00!  Saavu Hartwall Arenan lipunmyynnin eteen (kuvassa punaisen nuolen kohdalla) ilmoitettuna aikana tai mieluummin hyvissä ajoin ennen sitä. Areenalla lipunmyynti alkaa vasta klo 18, joten emme ole varmoja pääsemmekö sisään odottamaan. Mikäli ei, järjestäjä noutaa meidät lipunmyynnin edestä. Tärkeintä on löytää muu ryhmä. 


Olen hankkinut lipun kaverilleni fanclubin kautta, mutta hän ei tule soundcheckiin. Mitä tehdä?

Mikäli lippu on ostettu BSB:n fanclubin kautta, sen saa lunastaa Areenan lipunmyynnistä. Mikäli et osallistu soundcheckiin lunastus alkaa klo 18 Areenan lipunmyynnin auettua. Mikäli kuitenkin osallistut itse SC:hen, mutta kaverisi ei, mainitse asiasta ilmoittautuessasi. Todennäköisin skenaario on, että saat kaksi lippua kouraasi ja toimitat itse toisen kaverillesi oville tai vaihtoehtoisesti pyydä järjestäjää jättämään se lipunmyyntiin kaverisi nimellä. 

Minulla on faniklubin Pit package. Mistä saan lippuni ja pakettiin kuuluvat tavarat?

Viralliset infot: 

Tästä aiheesta Backstreet Boysin tiedotus ja faniklubi ovat olleet hyvin hiljaisia. Pittien kohtalosta ja niiden kokonaan puuttumisesta on liikkunut paljon huhuja, mutta tässä vaiheessa emme osaa sanoa huhujen paikkaansapitävyydestä. Paketin myyjä Groundctrl on viime viikolla vahvistanut, että jokaiselle keikalle pitäisi tulla erillinen pit-alue. Mikäli näin ei ole, muistakaa nostaa asiasta metakkaa ja vaatia rahojanne takaisin.
HUOM! (4.3.): Saksassa Bäkkärit ovat siirtyneet takaisin Jenkkirundilla nähtyyn isompaan lavaan, johon myös suljetut pit-alueet sisältyvät!

Mikäli osallistut soundcheckiin ja olet ostanut pit-paketin, saat luvatun levyn ja t-paidan samalla kun ilmoittaudut. 

Mikäli et osallistu soundcheckiin, tulee sinun lunastaa lippusi Areenan lipunmyynnistä klo 18 jälkeen. Pääset lipulla sisään Areenalle, jossa suuntaa heti ensimmäisenä fanituotepisteen vieressä olevalle Groundctrl:n tiskille, josta saat pit-tavarat ja todennäköisesti rannekkeen, joka oikeuttaa sinulle pääsyn pittiin.

Keikan aikataulu? Kuka soittaa, koska soittaa.

Keikalle on ilmoitettu seuraavanlainen aikataulutus:

Ovet klo 18:30
Redrama 18:50The Exchange 19:15Backstreet Boys 20:00
(päivitetty 5.3.)

Mistä saan lippuni virallisiin afterpartyihin?

Viralliset infot: 
http://mailinglist.gctrl.com/t/ViewEmail/y/A8DA6BCCC0E2446F/86FE1FB718CE0D69A2432AF2E34A2A5F

Kiertueen ensimmäisillä stopeilla afterpartyjen lipun on voinut lunastaa jo keikkapaikalla fanituotetiskin vierestä ennen keikan alkua. Suomen ohjeet tulevat samassa postissa kuin soundcheckin alkamisajat. Mikäli et ole osallistumassa SC:hen, seuraa esimerkiksi yhdistyksen Twitter- tai Facebook-tiliä, jonne päivitämme varmasti ohjeita vielä keikkapäivänä. 

Mikäli et Areenalla pääse lunastamaan lippuasi, voit lunastaa lippusi Tigerin ovelta. Muista mukaan henkkarit ja varausvahvistus. 

Tiger ja konsertin järjestäjä Suomessa promoavat myös Tigerin jatkobileitä, joihin pääsylipun saa 10 eurolla. Tämä oikeuttaa normaaliin yökerhoiltaan ravintola Tigerissa konsertin jälkeen. Huomioittehan, että tällä lipulla ei pääse BSB:n fanclubin järjestämiin afterpartyihin vaan niiden liput myydään vain fanclubin kautta. Myös ovelta saa ostaa pääsylippuja, joiden hinnat lähtevät noin 60 eurosta.

Lisätiedot. Mistä, keneltä?

Suomesta ostetut konserttiliput: Lippupiste
Keikan Suomen järjestelyt: RL Concerts
Areenalle saapuminen ja asioiminen: Hartwall Arena/RL Concerts
Soundcheck, VIP, Afterparty-asiat: Groundctrl
Blogin palaute: BSB Finland ry ;)


Toivottavasti näistä on vielä apua keikkastressiin. Muistetaan kuitenkin, että asioilla on yleensä tapana järjestyä. On hyvä pitää aina mielessä maailmankuulu käsite: BSB time. Aikataulut venyvät ja paukkuvat ja odottelua on varmasti luvassa. Tärkeintä on olla paikalla sovittuna aikana ja muistaa sanoa rohkeasti asiansa. 

8 kommenttia:

 1. Pystyykö Tigerin ovilta ostamaan siis BSBn afterpartyihin liput ilman että kuuluu fanclubiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin aikaisemmilla kiertueen paikoilla on pystynyt.

   Poista
 2. Kiitos hyvästä infosta! Onko teillä tietoa kuinka pitkään areenan lipunmyynti on auki keikkapäivänä? Olen siis ostanut konserttiin liput fanclubin kautta niin tarvitseeko lippuja olla lunastamassa heti silloin klo 18 vai ehtiikö ne hakea vähän myöhemminkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lipunmyynti aukeaa klo 18 ja suljetaan puoli tuntia pääesiintyjän aloitettua. Eli ei siis tarvitse olla heti kuudelta noutamassa vaan liput odottavat sinua nimelläsi aina keikan alkuun saakka :)

   Poista
 3. eikös se ollut niin että redrama aloittaa klo 19.30 ?

  VastaaPoista
 4. Klo 19, toinen lämppäri 19.30

  VastaaPoista
 5. Muistaako kukaan saiko viimeksi viedä takit narikkaan ennen soundcheckiä ja jättää sinne, vai joutuiko niitä roudaamaan mukana? Viimeksi sc:n jälkeen sai jäädä areenalle sisään ja vippiläiset pääsi ensin permannolle, eikö? Toivottavasti niin on nytkin ja pit-hommat toimii niin, että ensin sinne pääsevät vipit ja niiden jälkeen vasta pelkät pitit.

  VastaaPoista
 6. ja nytkö aikataulut on muuttuneet jo? aika aikaisin aloittavat ...

  VastaaPoista