BSB Finland ry


BSB Finland ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on tuoda entistä paremmin yhteen suomalaisia Backstreet Boys -faneja ja pitää huolta siitä, ettei kyseinen bändi täällä pohjolassakaan pääse unohtumaan.Historia

Backstreet Boys fanit MSN-yhteisön perustivat suomalaiset Backstreet Boys -fanit vuonna 2000. Ideana oli tuoda yhteen suomalaisia BSB-faneja ja luoda nettiin suomenkielinen sivusto, jossa jokainen voi jakaa ja lukea BSB:tä koskevia uutisia ja keskustella aiheesta. Tälle foorumille jatkoksi perustettiin BSB Finland -foorumi vuonna 2006.

Näiden keskustelualueiden kautta Backstreet Boys -fanit ovat löytäneet toisia samanhenkisiä ihmisiä. Foorumin avulla osa faneista on aktiivisesti vuosittain järjestänyt erilaisia isompia ja pienempiä kokoontumisia ympäri Suomea. Toiminnan levittyä entistä useampien ihmisten tietoisuuteen, on porukkaan vuosien varrella jatkuvasti liittynyt uusia ihmisiä.

Foorumin jäsenet ovat myös matkustaneet yhdessä Backstreet Boysin perässä jo vuodesta 2002.

Vuonna 2008 päätettiin foorumin toiminnan tueksi perustaa yhdistys BSB Finland ry. Yhdistyksen rekisteröintihakemus lähetettiin patentti- ja rekisterihallitukselle syyskuussa 2009 ja yhdistys rekisteröitiin huhtikuussa 2010. Maaliskuussa 2011 avasimme myös vihdoin ensimmäiset varsinaiset nettisivumme.

Toiminta jatkuu tulevaisuudessa entistä aktiivisempana erilaisten tapahtumien, kilpailujen ja muiden aktiviteettien muodossa. Tervetuloa mukaan!


Ihmiset ry:n takana


Olen Marika, yhdistyksen puheenjohtaja Helsingistä ja yksi yhdistyksen perustajajäsenistä. BSB:tä olen fanittanut enemmän tai vähemmän vuodesta -96 ja keikkoillakin on tullut tasaiseen tahtiin ravattua. Haluan omalta osaltani toivottaa kaikki uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi, toivottavasti yhdistys pystyy tarjoamaan teille monia hienoja hetkiä!
Moi! Olen Sonja ry:n hallituksen sihteeri. BSB:n fanittaminen omalla kohdalla alkoi vuonna 1995, ja sen jälkeen pojat on tullu nähtyä esim. keikoilla ja hotelleilla lukuisia kertoja. Muista faneista olen saanut itselleni läheisiä ystäviä, ja ry:n toiminnan myötä toivon että myös muut pääsevät tapaamaan "kohtalontovereitaan"! 

Heippa! Olen Tiina, tässä porukassa Fanskuna tunnettu rovaniemeläinen Helsingissä. Yhdistyksessä toimin varapuheenjohtajana ja olen ollut ry:n touhuissa mukana alusta asti. Vuosi 1996 toi elämääni Bäkkärit ja sillä tiellä ollaan edelleen. Keikkoja takana reilu 20 ja uusia odotellaan jo innolla! Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan minunkin puolestani. :)
Olen yhdistyksen toinen Tiina. Toimin yhdistyksessä rahastonhoitajana. Kiertuematkoilta mukaan on tarttunut myös lempinimi Nalle Edellman. Bäkkäreitä on tullut seurattua sieltä 97-98-vuodesta lähtien ja keikoilla olen käynyt useasti Euroopassa sekä kerran Jenkeissä. Parasta tässä yhdistyksessä ovat kaverit, yhteishenki sekä se tunne, joka hohkaa sielusta asti, kun valot sammuvat ja keikka voi alkaa..

Heippa, olen Katri, oululainen BSB-fani ja ”toimin” hallituksessa varajäsenenä.
Bäkkärit on olleet osa elämää enemmän tai vähemmän vuodesta 1998, joitakin keikkoja on tullut nähtyä Suomessa ja muualla. Yhdistystoiminnassa olen ollut mukana alusta saakka, vaihtelevalla aktiivisuudella, 2012 syntynyt poika sattumoisin raapaisee aika suuren osan elämästä tällä erää.
Hei! Olen Marja,  BSB-fani Oulusta. Fani olen ollut jo vuodesta 1996 lähtien. Keikoilla olen kulkenut mahdollisuuksien mukaan myös Suomen ulkopuolella. Muut yhdistyksen jäsenet ovat olleet minulle tärkeä osa tätä fanitusta ja kaikkien yhteisten kokemusten myötä heistä on tullut minulle tärkeitä ihmisiä.Morjens! Olen Johanna, tässä porukassa paremmin tunnetaan nimellä Jone, kotoisin Karviasta. Yhdistyksessä olen ollut mukana alusta asti ja kuulun myös hallitukseen. BSB:tä olen fanittanu sieltä jostain vuodesta 1996-1997 asti ja loppua tällä ei ole näkyvissä. Keikkoja on takana jo runsaasti, mutta lisää odotellessa! Yhdistyksen kautta olen saanut mitä rakkaimpia ystäviä, joiden kanssa jakaa nämä mahtavat kokemukset! Toivotankin tervetulleeksi kaikki yhdistykseen!


Terve! Olen Pia, hallituksen jäsen Hyvinkäältä. Poikia on tultu fanitettua lähestulkoon aina, eli jostain vuodesta -97 lähtien. Keikkoja on käyty katselemassa aina mahdollisuuksien mukaan eripuolella Eurooppaa. Foorumin kautta sitten tutustuin näihin muihin tyttöihin ja parhaat hetket olenkin kokenut heidän kanssaan. Parasta yhdistyksessä onkin juuri yhteishenki ja erilaiset ihmiset. Tervetuloa siis mukaan!
Moi! Olen Inka Järvenpäästä. BSB-fani olen ollut kesästä -96 asti, joten onhan tässä pitkä aika vierähtänyt "poikia" kuunnellessa. Kaikilla Suomen keikoilla on tullut käytyä ja jonkun verran muuallakin on reissattu. Yhdistyksessä olen ollut mukana alusta asti ja on mukavaa tavata sen kautta uusia ihmisiä.

Moikka! Olen Hanna, Oulusta. BSB-fanina olen toiminut vuodesta 1996 lähtien.
Keikoilla olen ollut mukana ahkerasti Suomen rajojen ulkopuolellakin. Suurimman osan ajastani täällä hetkellä vie koulu, WoW-videopeli ja Cosplay. Toivottavasti uudet jäsenet viihtyvät seurassamme, minä olen ainakin viihtynyt jo yli 10 vuotta Mikä on rekisteröity yhdistys?

Rekisteröity yhdistys on voittoa tavoittelematon oikeudellisesti rekisteröity yhteenliittymä, joka on perustettu tiettyä aatteellista tarkoitusta varten. Yhdistys voi kyllä toimia myös rekisteröimättömänä, mutta rekisteröinnillä yhdistys saavuttaa itselleen oikeuskelpoisuuden, eli ts. oikeuden esimerkiksi tehdä nimissään erilaisia sopimuksia. BSB Finland ry on siis nimenomaan rekisteröity yhdistys. Yhdistystoimintaa sääntelee yhdistyslaki ja rekisteröintiviranomaisena toimii patentti- ja rekisterihallitus.

Lisätietoa saat esimerkiksi suoraan patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta tai esimerkiksi Finlexistä yhdistyslain muodossa.

http://www.prh.fi/fi/yhdistysrekisteri/rekisteroity_ja_rekisteroimaton_yhdistys.html
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1989/19890503


Jäikö jokin epäselväksi? Ei hätää, voit missä asiassa tahansa lähettää meille sähköpostia osoitteeseen bsbfinland(at)gmail.com. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin parin päivän sisällä.


Yhdistyksen säännöt


Kokouspöytäkirjat


Jasenkokous 13.05.2010
Perustamiskokous
Esityslista
Pöytäkirja tammikuun kokous 2011
Pöytäkirja vuosikokous 2011
Pöytäkirja syyskokous 2011
Pöytäkirja vuosikokous 2012
Pöytäkirja ylimääräinen vuosikokous 2012
Toimintakertomus 2013-2014
Pöytäkirja vuosikokous 2013
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti