Jäsenyys

Liity jäseneksi

Liittyminen yhdistykseen on helppoa. Liityttyäsi pääset osaksi Suomen suurinta Backstreet Boys -faniyhdistystä, pääset osallistumaan järjestämiimme kilpailuihin ja arvontoihin, saat halutessasi sähköpostiisi kuukausittain koonnoksen viimeisimmistä BSB-uutisista, sekä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua miitteihiin ja muihin tapahtumiin.

Ja mikä parasta: vuoden 2013 alusta alkaen jäsenyys on TÄYSIN ILMAISTA!


Liittymisohjeet:

Liittyminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen bsbfinland(at)gmail.com ja kertomalla viestissä koko nimesi, ikäsi ja paikkakuntasi. Tarvitsemme edellämainittuja tietoja mm. miittien ja muiden tapahtumien suunnitteluun. Liittymisen jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti niin kauan, kunnes itse katkaiset sen.

Jäsenyys on siis ilmaista 1.1.2013 alkaen, mutta voit halutessasi edelleen tukea yhdistyksen toimintaa maksamalla pienen kannatusmaksun yhdistyksen tilille. Summa on vapaasti valittavissasi. Jos haluat kannatusmaksun maksamisen yhteydessä liittyä myös jäseneksi, niin laitathan tällöin edellä mainitut tiedot sähköpostiimme. Kannatusmaksuina kerätyt varat käytetään kokonaisuudessaan yhdistystoiminnan ylläpitämiseen, mm. verkko-osoitteesta aiheutuviin kustannuksiin.

Maksun suuruus: Vapaavalintainen
IBAN: FI4380440710125619
Saaja: Marika Puusa
Viesti: Oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi
2 kommenttia:

  1. Hei!

    Ehkä vähän pöljä kysymys, mutta onko ok liittyä jäseneksi, jos jälkeenpäin laittaa kannatusmaksua tilille?

    VastaaPoista