Tapahtumat

Tulossa:

Suunnitelmissa:

Kun Backstreet Boys the Movie:n julkaisuajankohta on selvillä, sovitaan tarkemmin missä leffa voidaan katsoa yhdessä ensimmäisen kerran. Tapahtumia voidaan järjestää mahdollisesti jopa kaksi, pääkaupunkiseudulla ja Oulussa.


Huom. Tapahtumat ovat vain rekisteröityneille jäsenille, joten liity nyt ihmeessä jäseneksi maksutta.

Millaisia tapahtumia sinä haluaisit tulevaisuudessa? Muista kommentoida!


Menneet tapahtumat:

BSB Finland ry:n perustajat ovat tunteneet toisensa jo useiden vuosien ajan. Olemme kokeneet yhdessä niin keikkamatkoja kuin viettäneet vapaa-aikaa erilaisissa merkeissä. Lähes aina miiteissämme on mukana myös uusia ihmisiä, joten älä pelkää tulla mukaan! Tutustut varmasti moniin samanhenkisiin ihmisiin!

Vuonna 2002 tapasivat ensimmäiset meistä ensimmäistä kertaa mökkeilyn merkeissä Petäjävedellä. Mökillä askartelimme promolakanoita, jotka lähetimme mm. Neloselle ja Suosikille. Päätyipä yksi lakanoistamme Katja Ståhlin verhoksikin.

Vuonna 2003 tapasimme Oulussa, jossa muun muassa valvoimme koko yön AJ:n haastattelua odotellen.

Vuonna 2004 vietimme ensin kesäisen pidennetyn viikonlopun Rovaniemellä. Ohjelmassa oli uintia, saunomista, kaupunkiin ja toisiimme tutustumista, olihan mukana taas muutama uusi ihminen. Loppuvuodesta tapasimme uudestaan Karviassa uudenvuoden juhlinnan merkeissä.

Vuonna 2005 tapasimme kesällä mökkeilyn merkeissä Ruokolahdella. Askartelimme leikekirjan BSB:n pojille vietäväksi, pelasimme Aliasta ja Singstaria, tutustuimme uusiin ihmisiin, uimme, saunoimme ja nautimme Suomen suvesta! Talvella tapasimme jälleen juhlistaaksemme uuttavuotta yhdessä, tällä kertaa Rovaniemellä. Kävimme vieraillulla Napapiirillä ja nautimme lapin kauniista talvisesta luonnosta.

Vuonna 2007 tapasimme eräänä viikonloppuna Tampereen Omenahotellissa. Tampereella vietimme ensimmäisen illan täysin Backstreet Boysin parissa. Ohjelmaan kuului musiikkia, videoita sekä valokuvia. Vierailimme lauantaina Särkänniemessä, jossa hurjimmat uskaltautuivat laitteisiin ja loput tyytyivät esimerkiksi katselemaan kotieläinpihan elämää sekä delfinaarion esityksiä. Iltaohjelmassamme oli Tampereen railakas yöelämä. Sunnuntaina suuntasimme kaikki kotiin iloiten uusista tuttavuuksista, joita olimme matkalla saaneet.Vuonna 2008 matkasimme Turun Omenahotelliin noin 15 ihmisen voimin. Turussa kävimme saaristoristeilyllä, Turun Linnassa sekä tutustuimme muuten kaupunkiin. Iltaisin katselimme vanhoja keikkakuvia ja videoita, kuuntelimme Backstreet Boysin musiikkia ja nautimme uusista tuttavuuksista. Iltamyöhään suuntasimme Turun yöelämään.

Vuonna 2009 vietimme pidennetyn viikonlopun Petäjävedellä mökkeillen. Viikonloppu kului uiden, saunoen, pelaillen ja hengaillen. Tämä oli upea päätös vuoden 2009 kesälle loistavassa seurassa!Vuonna 2010 koimme eksotiikkaa Pohjois-Suomessa. Vierailimme hallituksen jäsenemme luona Rovaniemellä. Myös tähän matkaan kuului olennaisesti vanhojen keikkojen muistelu, joka alkoi jo 12h mittaisella junamatkalla Helsingistä Rovaniemelle. Paikan päällä vietimme muun muassa useampana iltana allasbileitä, otimme aurinkoa, tutustuimme Rovaniemen keskustaan ja myöskin yöelämään, Napapiiriin ja muihin upeisiin nähtävyyksiin!


Vuonna 2011 kokoonnuimme tammikuussa Seinäjoella jossa kävimme keilaamassa, tutustuimme pohjanmaalaiseen elämään. Huhtikuussa järjestimme uusille jäsenille tutustumisillan Vantaalla.

18.6.2011 BSB Finland ry:n tapahtumakesän starttasi keilailuilta Kampin keilahallissa. Helteitä hallin lämpöön karkasi yhteensä 8 yhdistysläistä ja valtasimme kaksi keilarataa. Osa oli tutustunut enemmänkin keilailuun, mutta mukana oli myös ensikertalaisia. Tiukan väännön päätteeksi päädyimme tasapeliin yhdistyksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan välillä. Marika ja Fansku korjasivat palkinnoksi voitostaan BSB-aiheiset avaimenperät ja drinkit.

Yhtä kesän odotetuimmista tapahtumista, Bäkkäri-piknikkiä, vietettiin Helsingin Esplanadilla lauantaina 9.heinäkuuta. Aurinkoisena päivänä paikalle saapui runsaslukuinen fanijoukko ja löysimme paikkamme Esplanadin puistosta. Mukana kulkenut kaijutin ja mp3-soitin tarjosivat myös naapureille musiikkiterapiaa, kun iltapäivää tahdittivat mitkäpä muutkaan kuin Bäkkäribiisit. Eväiden, janojuoman ja hyvän seuran combo tarjosi mukavan päivän samanhenkisessä seurassa.

Marraskuussa 2011 järjestettiin jälleen yhdistyksen pitkä viikonloppumitti Tampereen Omenahotellissa.Keväällä 2012 tapahtumat jäivät vähemmälle huhti-toukokuun NKOTBSB -kiertueen takia, sillä varsin suuri osa jäsenistöstämme suuntasi poikien perässä noille keikoille, eikä monillakaan siksi ollut varaa enää reissata muihin tapahtumiin.


Kiertueen jälkeen NKOTBSB:n Lontoon toinen keikka näytettiin 8.5.2012 elokuvateatterissa myös Suomessa. Myös yhdistys oli paikalla.


Elokuun lopussa 2012 järjestettiin taas kuitenkin pidempi, viikonlopun mittainen miitti Oulussa. Suurin osa osallistujista majoittui tälläkin kertaa Omenahotellissa, mutta koska yhdistykseen kuuluu sattumalta poikkeuksellisen paljon Oululaisia jäseniä, pääsivät monet yöksi omiin sänkyihin. Viikonlopun aikana tutustuttiin mm. Oulun mahtavaan ravintolatarjontaan hyvän ruuan ja juoman merkeissä ja kierreltiin vain ihastelemassa kaunista kaupunkia.


Vuoden 2013 ensimmäinen miitti järjesttiin Helsingissä helmikuussa. Kyseessä oli iltamiitti, joka aloitettiin ruokailulla kalliolaisessa ravintola Sävelessä. Sävelen jälkeen matkaan iltaa jatkettiin muutamissa eri Kallion kuppiloissa. Hyvä seura, ruoka ja juoma olivat taas takuuvarma resepti talvipäivän piristykseksi!


BSB Finland ry järjesti Backstreet Boysin 20-vuotis juhlavuoden kunniaksi miitin Helsingissä 19.–21.4.2013. Yöpyminen tapahtui Omenahotellissa perinteiseen tapaan. Ohjelmassa oli muun muassa BSB-aiheista visailua, videoita ja kuvia sekä hengailua hyvässä seurassa. Miitti huipentui la-su välisenä yönä livelähetyksen katseluun LA:n virallisesta juhlatilaisuudesta ja päättyi sunnuntaina NKOTBSB:n keikan katsomiseen vain ry:lle vuokratussa oikeassa elokuvateatterissa.


Lisää kuvia menneistä tapahtumista voit katsella täällä.

Haluatko tulla mukaan tapahtumiin? Liity maksutta jäseneksi ja lue tulevista tapahtumista täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti